Stærkere – Dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder

Hvis du gerne vil bevare dit dårlige humør, skal du IKKE læse denne bog!

Glem alt om ja-hatten og nej-hatten. Det her er positiv psykologi i praksis.

Bogen er en veldokumenteret, underholdende og til tider personlig beretning om at navigere mellem styrker og svagheder

STÆRKERE er en nuanceret indføring i positiv psykologi 2.0, der både rummer livets lyse og mørke sider. Bogen præsenterer en meget håndgribelig metode til at dyrke styrker og håndtere svagheder på arbejdspladser og i det private liv. Se tegningen af sejlskibet: Skibet har vind i sejlene. 

Sejlene er et billede på vores styrker. Uden styrkerne kommer vi ingen vegne. Men skibet har også et hul under vandlinjen, og der er nogle ridser i lakken på skibssiden. 

Hullet og ridserne er et billede på vores svagheder. Det er klogt at tage sig af hullet under vandlinjen. Men hvad med ridserne i lakken? De fleste vil nok mene, at livet er for kort til at bruge alt for meget energi på dem. Men betragt så hverdagen, som den faktisk er: Hvor lang tid bruger vi egentlig på ridser i lakken, på ting der ikke er vigtige? 

Det ærlige svar for de fleste af os: Vi bruger alt for lang tid på ridser i lakken. I STÆRKERE leverer René fra O2 og Mikael Kamber et kompas, der sætter dig i stand til at identificere og udnytte dine styrker og træffe bedre valg i livet og på arbejdet. 

Du kan læse meget mere om STÆRKERE på bogens hjemmeside: www.staerkere.com

Du kan også læse presseomtalen i denne artikel fra Business Danmark

Skal vi gøre en forskel for jer?

Book en uforpligtende samtale, så vi kan finde ud af, om der er et match. 

Forløs de menneskelige og kommercielle potentialer med positiv psykologi